Zakaj dvig?

Pri Dvigu ste lahko brez skrbi: najtežjo, najzahtevnejšo in najbolj kritično selitev proizvodnje ali izvedbo dviga bomo izpeljali gladko in brez zastojev.

Delamo, česar drugi ne zmorejo

Velikokrat nas pokličejo, ko drugi obupajo ali rečejo, da je nemogoče izvesti pravočasno. Kar je potrata časa. Kaj ni najbolje najprej poklicati tistega, ki zagotovo zmore?

Navajeni smo početi stvari, ki jih drugi ne, pa naj je zanje pretežko, previsoko, prenevarno ali prehitro. Ker smo dobro organizirani, smo izjemno okretni in fleksibilni. Naši vrhunski selitveni strokovnjaki so doslej rešili vsako še tako "nemogočo" nalogo.

Delamo tudi, kar drugi zmorejo. A bolje.

Največ izkušenj, najbolj strokovna ekipa

Opremo lahko nabavi vsak. A izvedba projekta ni odvisna od opreme. Odvisna je od izkušenosti, natančnosti in premišljenosti tistega, ki jo upravlja.

DVIG je srčna ekipa 30 strokovnjakov pod okriljem družine Jeraj. Naš cilj ni le dvigniti, ampak pomagati, da hitreje in varneje uresničite poslovni cilj. Druži nas prepričanje, da nič ni nemogoče. Pa tudi, da je uspešno izpeljan projekt vedno posledica našega znoja in pameti, ne tehnike.

Izzive rešujemo ljudje, ne stroji.

Vse na ključ, brez skrbi

Skrbimo mi, da vam ni treba. To pomeni, da bomo vaš edini sogovornik, ki bo sam koordiniral vse in vas s tem razbremenil tudi logističnih skrbi.

Naša posebnost ni le kirurška natančnost, temveč celovitost izvedbe. Od začetnega svetovanja in ogleda, priprave načrtne dokumentacije, demontaže stroja, selitve in do ponovne instalacije. Vse v sodelovanju z vašimi inženirji in ob skupnem posvetu o najboljših možnih rešitvah.

Cilj vsega, kar počnemo, je vaš občutek miru in varnosti.

Vedno najboljše, nikoli na pol

Pri svojem delu ne sprejemamo kompromisov. Ne ločujemo velikih in majhnih projektov. Ali naredimo brezhibno ali pa se projekta ne lotimo.

Zavedamo se, da je vaša proizvodnja življenjskega pomena za vas. Vsak kompromis vas lahko stane veliko denarja, časa in ugleda. Če resnično ne želite tveganja ali dragih težav, izberite ekipo, ki ima največ izkušenj z najbolj zahtevnimi selitvami in premiki. Nikoli ne boste spali mirneje.

Še nihče ni imel težav, kdor je delal z Dvigom.

Ekipa in oprema sta vedno na voljo

Po zaslugi odlične logistike smo vedno na voljo, ko nas potrebujete. Vse potrebno imamo v hiši ‒ od najbolj izkušene ekipe do posebne opreme.

Pri podjetju DVIG se ne bo zgodilo, da ne bi mogli izpeljati projekta, ker nimamo opreme na voljo. Zmeraj bomo poskrbeli, da bo vaš projekt gladko tekel, ne glede na to, koliko jih bo potekalo hkrati.

Čarovnija? Ne, DVIG.

Spoznajmo se

DVIG je ekipa strokovnjakov za strojne selitve in najzahtevnejše dvige z največ izkušnjami v Sloveniji. Pokličite nas na številko 01 7505 630 ali nam pišite na info@dvig.si.

Kontakt

Povpraševanje

Izpolnite vaše podatke in v najkrajšem možnem času bomo odgovorili na vaš e-naslov.

Sedež podjetja

DVIG d.o.o.
Sinja Gorica 16A
1360 VRHNIKA
EU - SLOVENIA

PE Ljubljana

DVIG d.o.o.
Letališka cesta 27
1000 Ljubljana
EU - SLOVENIA

Kontaktni podatki

Telefon: 01 750 56 30
Faks: 01 750 43 53
Mobitel: 031 623 224
E-naslov: info@dvig.si